dimarts, 28 de juny del 2016

Najat El Hachmi al Club de Lectura de la Biblioteca

El passat 13 de juny l'escriptora Najat El Hachmi va participar en la cloenda de la temporada del Club de Lectura 15-16 de la Biblioteca. La trobada, que va ser possible gràcies a la participació de la Institució de les Lletres Catalanes, va acollir més d'una trentena de lectors que van tenir l'oportunitat de comentar amb l'autora el seu darrer llibre: La filla estrangera.



Després d'això El Hachmi ha escrit un article que es pot llegir a la pàgina web de la Insititució on felicita la Biblioteca per les tasques de promoció lectora i recorda la trobada amb afecte.

Des de la Biblioteca volem agrair la predisposició de l'autora i de la Institució de les Lletres catalanes per aconseguir que aquesta trobada fos possible.

Us deixem un parell de frases que ens agradaria destacar:

"Hi ha un altre motiu per refermar el lligam entre Arenys de Mar i la literatura. El club de lectura de la seva biblioteca, la P. Fidel Fita, és dels més antics de Catalunya. Es va crear, m’explica Mercè Cussó, directora que enguany es jubila després de quaranta anys de fer de bibliotecària, el 1996. Llavors no era tan habitual que la gent es reunís per parlar d’allò que llegien, per comentar l’experiència lectora." 

"Els clubs de lectura en ells mateixos són un autèntic privilegi per als autors. És un lloc on comprovem de primera mà que ens han llegit, no que ens han comprat o ens han elogiat o defenestrat sense saber ni de què va allò que hem escrit." 

Podeu llegir l'article sencer aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada