dijous, 23 de febrer del 2017

Ens visita el Delegat de la Generalitat de Catalunya a Portugal


Aquest dimarts, 21 de febrer, Ramon Font, Delegat de la Generalitat de Catalunya a Portugal, ha visitat la Biblioteca d’Arenys de Mar en motiu de la propera publicació que realitzarà la Societat Portuguesa d’Autors del llibre Dos pobles ibèrics. Portugal i Catalunya de l’autor arenyenc Fèlix Cucurull, ja que enguany fa cinquanta anys de la seva primera edició.
La reunió, que ha comptat amb la presència del Delegat de la Generalitat a Portugal, Ramon Font, el fill de l’autor, Jordi Cucurull, la Regidora de Cultura d’Arenys de Mar, Isabel Roig, i la Directora de la Biblioteca, Muntsa Abad, ha servit per traçar la participació en la presentació de la reedició del llibre, el dia 20 d’abril de 2017 a Lisboa, així com la col·laboració de la Biblioteca P. Fidel Fita en la cessió de material divers del Fons Documental Fèlix Cucurull, per a l’exposició de l’autor que es farà a la mateixa ciutat.
D’altra banda, s’ha acordat el divendres 5 de maig de 2017 a les set de la tarda realitzar la presentació d’aquest llibre a la Sala d’actes de la Biblioteca P. Fidel Fita d’Arenys de Mar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada