dimecres, 6 de setembre del 2017

I ja són 20 anys de Biblioplatja!

La Biblioplatja, que ha apropat un any més la lectura durant els mesos de juliol i agost a la Plaça de les Palmeres, s'acomiada d’aquest estiu amb molt bones sensacions i bons resultats. Aquest servei de la Biblioteca ha celebrat el 2017 els 20 anys a Arenys de Mar, un equipament que pretén ser un espai de foment de la lectura i la cultura al ciutadà, oferint un gran ventall d’activitats.



La Biblioplatja ha estat oberta del 17 de juliol al 31 d’agost, i ha ofert els seus serveis a 1.700 persones, els quals han pogut consultar i agafar en préstec llibres per petits i grans i revistes, així com també llegir la premsa diària. A més a més, la Biblioplatja ha organitzat i acollit un total de 18 actes en els quals hi han participat 1.200 persones.

D’entre totes les activitats cal destacar: les sessions del 14è Festival de Contes per a Adults, coordinat per Albert Estengre, en el que s’hi ha inclòs un conte especial dedicat al 60è aniversari de la Biblioteca; les sessions de contes a la golondrina, , la demostració de Cuina d’Estiu, conduïda per la Teresa Bisbal, el concert en directe d’Ananda i Ramon amb els seus covers acústics, el Taller d’Expressió Corporal amb la ballarina Marta Mora, la passejada mediambiental, a càrrec del biòleg Enric Badosa i l’Itinerari literari, conduït per Ramon Verdaguer.





D’altra banda, l’Hora del Conte infantil que la Biblioteca programa durant tot el curs a la seva Sala d’Actes, també s’ha traslladat a la Biblioplatja. Les sessions han anat acompanyades posteriorment d’un taller creatiu i ha assolit en diverses ocasions el centenar de participants. Cal celebrar també la gran participació al taller i volada d’estels, que un any més s’ha omplert de participants per fer volar els estels en record a Quico Bertran, que durant tants anys va col·laborar amb la biblioplatja il·lusionant els més petits amb la construcció d’aquests ginys voladors.




La Biblioplatja, com ja és tradició, s’ha acomiadat  amb l’acompanyament de les notes alegres i fresques de jazz, blues i swing, del grup arenyenc Nòmada Trioque ha ofert un concert per a tots aquells que s’hi han acostat i d’aquesta manera, convocar un any més la Biblioplatja fins al proper estiu.




Moltes gràcies a tots els que heu fet possible aquesta 20a edició i us hi esperem l’any vinent!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada